HYUNDAI

Hyundai

Korejski konglomerat Hyundai, osnovan pedesetih godina prošlog stoljeća, od građevinske tvrtke postao je vrlo cijenjen u automobilskoj industriji, industriji velikih strojeva, a prepoznat je i izuzetno zastupljen u proizvodnji klima uređaja. Hyundai Corporation osnovana je 1976. godine, kao izvozno-uvozni odjel Hyundai konglomerata. Koncentrirajući se na strana ulaganja, energetiku i teška kemijska sredstva, doprinoseći razvoju globalnih resursa, Hyundai Corporation je postala vrlo uspješna tvrtka u Južnoj Koreji. Hyundai Corporation ispunjava očekivanja kupaca izradom i razvojem industrijskih proizvoda poput čelika, kemikalija, teških strojeva, brodova, automobila, elektroničkih i električnih proizvoda. Pored toga, Hyundai, koji je svjetski brend, neprestano ulaže i razvija nove tehnologije, uključujući klimatizaciju, s najvišom kvalitetom novih proizvoda na svjetskom tržištu.

Viziju 21. stoljeća koju je stvorila Hyundai Corporation je biti snažan, globalni brend i organizacija koja gradi i uvodi nove vrijednosti i primjenjuje ih u svim fazama razvoja tvrtke. To omogućava savršenu pripremu i spremnost da svoje proizvode odvede u budućnost.

Filozofija ovog proizvođača je smanjenje potrošnje električne energije s povećanjem učinkovitosti pa s takvim motom i proizvode klima uređaje. Oni su izuzetno učinkoviti i s minimalnom potrošnjom te, što je najvažnije, cijenom koja zadovoljava većinu kupaca. Svi njihovi klima uređaji imaju tvorničko jamstvo od tri godine. U slučaju kvara, rezervni dijelovi su kod nas brzo dostupni što garantira dugotrajnost funkcioniranja uređaja, i to čak u okolnostima velikih korištenja.

Hyundai klima uređaji imaju rotacijski kompresor koji je jamstvo niskog utroška električne energije pa će preciznom regulacijom rada Hyundai klime biti izuzetno štedljive u svim principima rada. Također, imaju najviše energetske razrede pa samim tim i manju potrošnju električne energije, a njihovim uređajima se može upravljati i s pametnog telefona jer imaju integriranu ili opciju ugradnje Wi-Fi sučelja. Na korejskom Hyundai znači „moderan“, a njihovi uređaji su dizajnom upravo takvi.