Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 kn
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
naplata

LG dizalice topline ili toplinske pumpe zrak-voda su sustavi za grijanje i hlađenje opremljeni najnovijom tehnologijom i industrijski najnaprednijim rješenjima. Energetski učinkovito i ekološki prihvatljivo rješenje za vaš prostor. LG kao jedan od vodećih proizvođača rješenja za grijanje nudi širok raspon visoko energetski učinkovitih sustava temeljenih na obnovljivim izvorima energije, a koji rješavaju zahtjeve za grijanjem u svim vremenskim uvjetima i primjenama.

THERMA V je LG-ev sustav dizalice topline zrak-voda, posebno namijenjen za moderne kuće (nove i renovirane). Sustav THERMA V može se koristiti kao višenamjensko rješenje za grijanje prostora, hlađenje i toplu vodu. Još je značajnija LG-eva napredna tehnologija grijanja, vodeća tehnologija na tržištu koja može maksimalno smanjiti potrošnju energije u odnosu na bilo koje rješenje na tržištu.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.