Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 kn
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
naplata

Kod tipa visokotemperaturna THERMA V Split Hydro Box, unutarnja i vanjska jedinica su odvojene. 

LG Therma V Split visokotemperaturna dizalica topline omogućava toplu vodu do 80°C. Pogodna za kuće sa slabijom izolacijom ili kod spajanja na radijatore. Sustav LG THERMA V osmišljen je kako bi primjenom naprednih tehnologija korisnicima pružao vrijednosti poput energetske uštede, komfora te jednostavne uporabe i servisiranja. Inverterska tehnologija tvrtke LG pruža izvrsnu energetsku učinkovitost uz optimalne komponente, kao što su vodena crpka, izmjenjivač topline i motor ventilatora. Štoviše, tehnologija kontrole tlaka omogućuje stabilan kapacitet grijanja pri niskim temperaturama te željene performanse postiže bez teškoća. Osim toga, diferencirane strukture, kao što su sve-u-jednom, Black Fin i intuitivne korisničke funkcije, pobuđuju podjednako zadovoljstvo kod poslovnih i kod krajnjih korisnika dajući im priliku uživati puni raspon kapaciteta grijanja iz tvrtke LG, od 5 kW do 16 kW.

LG-evo rješenje za grijanje stambenih prostora (Therma V) može istodobno pokriti grijanje prostora i potrošnju tople vode u kući. U usporedbi s uobičajenim kotlovskim sustavom, to je učinkovitije i smanjuje emisiju CO2 jer koristi obnovljivu energiju iz vanjskog zraka. Nadalje, ova rješenja prihvatljiva za okoliš mogu se povezati s raznim pametnim rješenjima za regulaciju kao što je ThinQ.

Proizvođač:
LG
Rezultati 1 - 1 od 1

LG

LG Therma V visokotemperaturna dizalica topline HN1610H.NK3 + HU161HA.U33 / 16 kW

LG Therma V Split visokotemperaturna dizalica topline ...

Cijena: 48.375,00 kn
Način plaćanja
Cijena
Jednokratno
48,375.00 kn
Obročno - 6 rata
50,793.75 kn | 6 x 8,465.63 kn
Obročno - 12 rata
53,212.50 kn | 12 x 4,434.38 kn
Obročno - 24 rata
55,631.25 kn | 24 x 2,317.97 kn
Izvadak iz kataloga:
Dokumentacija:
Plaćajte brzo i sigurno online uz mogućnost plaćanja do 24 rate! Dostava besplatna!

VisaMastercard®Maestro®DiscoverDiners Club International

Spremnik PTV-a:
Upravljanje:
Wi-Fi upravljanje:
Napajanje:
Montaža:

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.