Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 kn
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
naplata
LG Therma V visokotemperaturna dizalica topline split izvedbeLG Therma V visokotemperaturna dizalica topline split izvedbe
LG PREMTB 100 žičani upravljač

LG Therma V visokotemperaturna dizalica topline HN1610H.NK3 + HU161HA.U33 / 16 kW

Šifra proizvoda: 809
Sa dostavom putem Kurirska služba. kurirske službe za 0,00 kn
Sa dostavom putem Uz montažu. kurirske službe za 0,00 kn
LG Therma V Split visokotemperaturna dizalica topline omogućava toplu vodu do 80°C. Pogodna za kuće sa slabijom izolacijom ili kod spajanja na radijatore. Visoke performanse uz elegantan izgled uređaja. LG Therma V Split visokotemperaturna dizalica topline predstavlja napredno tehnološko rješenje za grijanje doma.
Izvadak iz kataloga:
Dokumentacija:
Plaćajte brzo i sigurno online uz mogućnost plaćanja do 24 rate! Dostava besplatna!

VisaMastercard®Maestro®DiscoverDiners Club International

Cijena: 48.375,00 kn
Način plaćanja
Cijena
Jednokratno
48,375.00 kn
Obročno - 6 rata
50,793.75 kn | 6 x 8,465.63 kn
Obročno - 12 rata
53,212.50 kn | 12 x 4,434.38 kn
Obročno - 24 rata
55,631.25 kn | 24 x 2,317.97 kn
Spremnik PTV-a:
Upravljanje:
Wi-Fi upravljanje:
Napajanje:
Montaža:
  Izvedba dizalice topline:
  Split
  Vrsta dizalice topline:
  Visokotemperaturna
  Unutarnja jedinica:
  HN1610H.NK3
  Vanjska jedinica:
  HU161HA.U33
  Nominalni kapacitet (kW):
  16,0
  Mogućnost grijanja prostora:
  Da
  Mogućnost grijanja potrošne tople vode:
  Da
  Mogućnost hlađenja prostora:
  Ne
  Max. temperatura polaza tople vode (°C):
  80
  Dimenzije vanjske jedinice (V׊×D) (mm):
  1380 x 950 x 330
  Dimenzije unutarnje jedinice (V׊×D) (mm):
  1080 x 520 x 330
  Težina vanjske jedinice (kg):
  89,0
  Težina unutarnje jedinice (kg):
  84,0
  Kapacitet električnog grijača (kW):
  3 + 3
  Područje rada - grijanje (°C):
  -20 / +35
  Radna tvar:
  R410A
  Jamstvo (mjeseci):
  24
  Puštanje u pogon:
  Nije uključeno u cijenu.

  LG Therma V Split visokotemperaturna dizalica topline predstavlja napredno tehnološko rješenje za grijanje doma. LG Therma V Split visokotemperaturna dizalica topline omogućava toplu vodu do 80°C. Pogodna za kuće sa slabijom izolacijom ili kod spajanja na radijatore. Izgledom će se idealno uklopiti u vaš dom budući da je kućište uređaja obloženo staklom, a LED zaslon na dodir omogućava lako rukovanje uređajem. LG raspolaže velikim znanjem u području kompresora i tehnologije motora, što čini odličnu bazu za stvaranje energetski učinkovitih uređaja. Jedinstveni Smart senzor iz LG-a, s kontrolom tlaka i temperature, prepoznaje tlak izravno za brži i točniji odgovor na varijacije opterećenja. Čak i u slučaju iznenadnog kvara uređaja, Therma V nastavlja s radom do servisa. LG tehnologija čini svakodnevni život lakšim, a dom mjesto u kojem ugodno boravite.

  Inverterska tehnologija tvrtke LG smanjuje energetske troškove, pri čemu se isključivo koristi energijom koja je potrebna za rad. Sezonski auto način rada automatski prilagođava grijanje i hlađenje te grijanje vode ovisno o vanjskoj temperaturi.

  Revolucionarni R1 kompresor
  THERMA V R32 Split opremljen je revolucionarnim kompresorom R1, a koji je napredniji u usporedbi s uobičajenim kompresorima. Pužna komponenta kompresora spuštena je u njegov donji dio, zbog čega se smanjuje vibracija istoga i tako povećava sveukupna učinkovitost i pouzdanost. Nadalje, poboljšano je i područje rada kompresora (10Hz do 135Hz), a u usporedbi s uobičajenim tipom.

  Ekološki održiva radna tvar
  THERMA V R32 Split opremljen je radnom tvari R32 koja je ekološki održiva i ima potencijal globalnog zagrijavanja (GWHP) od 675, što je 70% manje nego kod radne tvari R410A. S radnom tvari R32, THERMA V R32 Split izrazito je energetski učinkovit i predstavlja zelenije rješenje za grijanje.

  Pametno upravljanje grijanjem
  Intuitivno korisničko sučelje omogućuje jednostavno i brzo upravljanje dodirom, a korisnici mogu napraviti raspored prilagođen svom načinu života. Štoviše, dnevno i mjesečno praćenje potrošnje energije omogućuje učinkovito upravljanje energijom.

  Daljinsko upravljanje gdje god se nalazili
  Pomoću aplikacije LG ThinQ™ korisnici mogu jednostavno upravljati sustavom grijanja u svakom trenutku s bilo kojeg mjesta. Udaljeni pristup sustavu grijanja korisnicima nudi maksimalnu udobnost.

  Jednostavna i fleksibilna instalacija
  THERMA V R32 Split može se jednostavno i fleksibilno instalirati u svim vrstama kuća. Integrirane vodene komponente* u unutarnjoj jedinici čine instalaciju znatno jednostavnijom, u kraćem vremenu. Štoviše, duljina cijevi s radnom tvari može se produljiti do 50 m i cijevi se mogu spojiti u tri različita smjera (naprijed, postrance i natrag) što čini instalaciju urednijom i fleksibilnijom.

  Jednostavno i brzo održavanje
  Daljinski upravljač može pohraniti do 50 povijesnih stavki i tako omogućiti jednostavno utvrđivanje uzroka kvara ili greške te omogućiti brzi pronalazak rješenja.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.