VIVAX

Vivax

VIVAX klima uređaji su prije 15 godina započeli svoj put na hrvatskom tržištu, a uspjeh zahvaljuju pametnoj razvojnoj politici, vrhunskoj kvaliteti klima uređaja i savršenom dizajnu, čija vrijednost je potvrđena i raznim nagradama i priznanjima. Nakon Best buy nagrade za 2016/2017 Vivax klima uređaji ponosni su nositelji nagrade QUDAL - QUALITY MEDAL za 2017/2018. To znači da svojim korisnicima nude najvišu razinu kvalitete.

Nagrada je tim vrjednija budući su je dodijelili građevinski profesionalci (investitori, arhitekti, inženjeri graditeljstva, građevinski tehničari te vlasnici građevinskih tvrtki) i „uradi sam“ majstori. VIVAX klima uređaji prilagođeni su svakoj ciljnoj skupini, a odlikuju se vrhunskim dizajnom za najmodernije prostore pa do klasičnih modela za one koji su skloniji tradicionalnom uređenju. Poseban naglasak stavljen je na energetsku učinkovitost, a samim time i na visoke standarde u brizi za zaštitu okoliša.

Skupina profesionalaca koja je izabrala VIVAX u kategoriji klima uređaja, u svom poslu izrazito cijeni pouzdanost i visoko tehnološku komponentu proizvoda, provjerenu kroz dugi niz godina prisutnosti na tržištu. Stalno praćenje i implementacija visoke tehnologije najbolje se mogu prikazati kroz Vivax „pametne“ klima uređaje kojima se putem Wi-Fi modula može upravljati s pametnim telefonima čak i kada korisnik nije u blizini samog uređaja. Dugogodišnji trud i ulaganje u VIVAX klima uređaje svake godine prepoznaje sve više zadovoljnih, kako profesionalnih tako i privatnih korisnika. QUDAL - QUALITY MEDAL može imati samo jedan brend u kategoriji a ove godine ponosni nositelj tog znaka su Vivax klima uređaji. Da bi VIVAX dobio ovako prestižnu nagradu, jednaka pažnja je posvećena svim segmentima razvoja proizvoda pa osim same kvalitete koja se ogleda kroz trogodišnje jamstvo i osiguranu servisnu podršku, VIVAX donosi i druge značajke kao što su tih rad prilikom hlađenja i grijanja prostora, a čist zrak za koji se brinu brojni filteri je među najvažnijim uvjetima za ugodan boravak u prostoru.