aaaaa
Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 €
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
Kupon
dodaj
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
naplata

Dizalice topline ili toplinske pumpe zrak/voda predstavljaju najbolji izbor ne samo kod planiranja novih izvora topline, već se zbog svoje fleksibilnosti i prilagodljivosti na postojeće instalacije često koriste kod zamijene postojećih tradicionalnih sustava grijanja, kojima otkucava tehnološki vijek. Ono što dizalice topline čini jako prihvatljivim za primjenu je i vrlo jednostavna prilagodba na postojeće instalacije na objektu.

  • Monoblok izvedba označava su "sve" komponente dizalice topline smještene u vanjskoj jedinici.
  • Split oznaka označava da su unutarnja (hydrobox) jedinica i vanjska jedinica odvojene za razliku od monoblok sustava gdje se sve nalazi u vanjskoj jedinici.
  • Niskotemperaturne dizalice topline koristimo kod sustava grijanja u kojem nam nije potrebna visoka polazna temperatura vode kao što su sustavi podnog grijanja i ventilokonvektori.
  • Visokotemperaturne dizalice topline koristimo kod sustava grijanja u kojem nam je potrebna visoka polazna temperatura vode kao što su sustavi radijatorskog grijanja.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.