aaaaa
Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 €
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
Kupon
dodaj
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
naplata

Daikin Altherma 3 osigurava grijanje vašeg doma i postiže visoke razine energetske učinkovitosti. Kao treća generacija Daikin proizvodnog programa za grijanje, Daikin Altherma 3 koristi Bluevolution tehnologiju , kombinaciju Daikin kompresora i radne tvari R-32 čime ostvaruje sezonsku učinkovitost razreda do A+++.

Kako radi Daikin dizalica topline
Isparivač izdvaja energiju iz obnovljivog izvora (zrak, voda, geotermalna ili solarna energija) pretvorbom tekućine u plin. Kompresor komprimira plin kojemu se povećava temperatura. Kondenzator izmjenjuje toplinu između sustava plina i sustava grijanja pri čemu se plin vraća u tekuće stanje. Ekspanzijski ventil snižava tlak radne tvari, što pokreće njezino isparavanje i ciklus se pokreće opet ispočetka. Mi jednostavno mijenjamo smjer toga ciklusa kako bismo zagrijali/rashladili Vaš dom.

Savršeno za nove građevine
Daikinove niskotemperaturne dizalice topline zrak-voda su optimalan izbor za nove domove i sve novogradnje. U kombinaciji s podnim grijanjem ili niskotemperaturnim radijatorima, konfiguracija će trošiti manje energije za zagrijavanje Vašeg doma. Naše dizalice topline zrak-voda projektirane su u Europi za Europu i kao takve prikladne su za sva europska podneblja, tijekom cijele godine.

Energiju uzima iz obnovljivih izvora
Izdvajanjem obnovljive energije iz zraka, Daikin Altherma niskotemperaturna Daikin dizalica topline grije i hladi Vaš dom i isporučuje potrošnu toplu vodu na održiv način.

  • 75% energije uzima iz obnovljivih izvora izdvojenih iz zraka, a 25% iz električne mreže
  • Zaslužena oznaka energetske učinkovitosti A+++ za grijanje prostora
  • Kombinacijom dizalice topline i podrške solarnog sustava možete povećati uštedu na troškovima za proizvodnju tople vode
  • Ušteda potrošne tople vode upotrebom solarne energije
  • Iskoristite obnovljivu energiju sunca i smanjite troškove za energiju. Naše solarne ploče lako se montiraju, a stvaraju do 70% energije koju trebaju vaše dizalice topline za potrošnu toplu vodu i kotlovi. Naši solarni sustavi potrošne tople vode jednako su dostupni za sve vrste zgrada, od malih do velikih kuća. Odaberite sustav za proizvodnju toplu vode bez tlaka ili sustav pod tlakom.

Preuzmite našu aplikaciju za Daikin Residential Controller, povežite jedinicu s Wi-Fi mrežom i upravljajte klimatizacijom s bilo kojeg mjesta. Toliko je jednostavno.

Kompatibilnost s različitim tijelima
Daikin Altherma sustavi niskotemperaturnih Daikin dizalica topline zrak-voda kompatibilni su s različitim ogrjevnim i rashladnim tijelima. Tako možete odabrati savršenu kombinaciju za Vaš interijer.

  • Monobloc izvedba označava da su "sve" komponente dizalice topline smještene u vanjskoj jedinici.
  • Split oznaka označava da su unutarnja (hydrobox) jedinica i vanjska jedinica odvojene za razliku od monobloc sustava gdje se sve nalazi u vanjskoj jedinici.
  • Niskotemperaturne dizalice topline koristimo kod sustava grijanja u kojem nam nije potrebna visoka polazna temperatura vode kao što su sustavi podnog grijanja i ventilokonvektori.
  • Visokotemperaturne dizalice topline koristimo kod sustava grijanja u kojem nam je potrebna visoka polazna temperatura vode kao što su sustavi radijatorskog grijanja.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.