Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 kn
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
Kupon
dodaj
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
naplata

Visokotemperaturna dizalica topline Daikin Altherma ima vanjsku jedinicu koja je iznimno sezonski učinkovita i može se povezati sa solarnim sustavom za proizvodnju tople vode za kućanstvo, što dovodi do dodatne uštede.

Potpuni komfor za grijanje i korištenje tople vode u kućanstvu potreban vam je u svakom trenutku. Dizalica topline Daikin Altherma to će vam osigurati na način svojstven tvrtki Daikin. Zahvaljujući posebno razvijenom i provjerenom upravljačkom sustavu i sučelju, dizalica topline Daikin Altherma prilagođena je korisniku i vrlo jednostavna za upravljanje. Na taj način omogućuje vam potpuni komfor i kontrolu troškova. Korištenjem obnovljivih i besplatnih izvora energije u kombinaciji s vrlo učinkovitom tehnologijom inverterske dizalice topline, Daikin Altherma ostvaruje najbolje rezultate u sezonskoj energetskoj učinkovitosti. Preduvjet za svaki novi sustav grijanja je pouzdanost. Daikinova tehnologija, projektirana i proizvedena prema najvišim standardima, dokazano je najpouzdanija. Naša vrhunska tehnologija temelji se na godinama razvoja i korištenja te kao takva jamči besprijekoran dugogodišnji rad.

Visokotemperaturna dizalica topline Daikin Altherma vašem domu osigurava grijanje i toplu vodu. Kako predstavlja zamjenu za tradicionalni kotao, povezuje se s postojećim cijevima i tako vam omogućava zadržavanja trenutnih hidrauličkih spojeva i ogrjevnih tijela. Stoga je ova visokotemperaturna dizalica topline idealno rješenje za obnove, čiji se dvodijelni sustav sastoji od vanjske i unutarnje jedinice te se može upotpuniti solarnom opremom. Dizalica topline Daikin Altherma koristi obnovljivi izvor energije: toplinu izdvaja iz vanjskog zraka. U zatvorenom krugu koji sadrži radnu tvar, stvara se termodinamički ciklus uslijed isparavanja, kondenzacije, kompresije i ekspanzije. To „podiže” toplinu s niže na višu razinu temperature. Prikupljena toplina prenosi se u središnji sustav grijanja u vašem domu preko izmjenjivača topline. Visokoučinkovit sustav Daikin Altherma može zagrijati vaš dom do 3 puta efikasnije od tradicionalnog sustava grijanja koji radi s fosilnim gorivima ili električnom energijom. Iskorištenjem topline koju sadrži vanjski zrak, sustav koristi značajno manje energije i donosi vam stabilniju i ugodniju razinu ugodnosti. Osim toga, zahtjevi za održavanje su minimalni, što radne troškove održava niskim.

  • Može se postaviti na spremnik tople vode radi uštede energije.
  • Nema potrebe za zamjenom postojećih radijatora.
  • Kompaktna i tiha vanjska jedinica.
  • Temperatura polaza od 70°C čini ju odličnim izborom za novogradnju i renoviranje prostora.
Proizvođač:
DAIKIN
Rezultati 1 - 2 od 2

DAIKIN

Daikin Altherma 3 visokotemperaturna dizalica topline ETBH16D6V + EPRA18DV3 / 18 kW

Visokotemperaturna dizalica topline Daikin Altherma vašem ...

Rasprodano
Cijena: 0.00 €
Način plaćanja
Cijena:
Jednokratno
0.00 kn ≈0.00 €
Obročno - 6 rata
0.00 kn | 6 x 0.00 kn ≈ 0.00 €
Obročno - 12 rata
0.00 kn | 12 x 0.00 kn ≈ 0.00 €
Obročno - 24 rate
0.00 kn | 24 x 0.00 kn ≈ 0.00 €

Daikin Altherma 3 visokotemperaturna dizalica topline ETBH16D9W + EPRA14DW1 / 14 kW

Visokotemperaturna dizalica topline Daikin Altherma vašem ...

Rasprodano
Cijena: 0.00 €
Način plaćanja
Cijena:
Jednokratno
0.00 kn ≈0.00 €
Obročno - 6 rata
0.00 kn | 6 x 0.00 kn ≈ 0.00 €
Obročno - 12 rata
0.00 kn | 12 x 0.00 kn ≈ 0.00 €
Obročno - 24 rate
0.00 kn | 24 x 0.00 kn ≈ 0.00 €

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.