aaaaa
Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 €
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
Kupon
dodaj
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
naplata

Fujitsu Waterstage dizalice topline su vrlo efikasan, regenerativan i raznolik sustav centralnog grijanja, koji energiju upija uglavnom iz zraka.

Fujitsu se pobrinuo da u Waterstage paleti proizvoda postoji model i izvedba za svaku vašu potrebu, od malih stanova do velikih kuća, ureda ili radnih prostora.

Compact serija (5-10 kW) Ova kompaktno dizajnirana dizalica topline nudi sve u jednom modelu. Potrebno je samo spajanje hidraulike pa rad s cijevima s rashladim sredstvom nije potreban. Uključena je cirkulacijska pumpa, sigurnosni ventil i automatski ventil za odzračivanje. Održavanje i instalaciju su jednostavno izvedivi. Temperatura izlazne vode je 55 °C a održava se i do -20 °C vanjske temperature bez dodatnog grijača.

Comfort serija (5-10 kW) Do -7 °C vanjske temperature nudi toplu vodu na 55 °C bez dodatnog grijača. Uz prošireni raspon rada osigurava mogućnost rada i do -20 °C vanjske temperature. Nudi automatsku regulaciju temperature u skladu s krivuljom grijanja (Ovisi o terminalu grijanja i vanjskoj temperaturi).

High Power serija (11-16 kW) Modeli velike snage koji ostvaruju visok kapacitet grijanja i visoku učinkovitost novorazvijenom "Linearnom tehnologijom ubrizgavanja u radu" i "Koaksijalnim izmjenjivačem topline". Ova svojstva su ključna za pouzdan rad grijanja tijekom cijele godine, čak i u jakoj zimi. Energetska učinkovitost poboljšana je linearnom tehnologijom upravljanja ubrizgavanjem i optimizacijom rashladnog sredstva kontrola ciklusa. Modeli velike snage ostvaruje visoke performanse i visoku učinkovitost primjenom dvostrukih senzora i upravljačke tehnologije koja odgovara zagrijavanju tople vode. Visoka temperatura izlazne vode od 60 ° C zadržava se i do -20 ° C vanjske temperature bez upotrebe dodatnog grijača, dok prošireni raspon rada osigurava pouzdani rad do -25 ° C vanjske temperature.

Super High Power serija (15-17 kW) Visoka temperatura izlazne vode od 60 °C zadržava se čak i kad je vanjska temperatura -20 °C bez upotrebe rezervnih grijača. Čak je moguće opskrbiti i vodu na 55 ° C kod -22 °C vanjske temperature. Modeli nude efikasnost klase A ++ i COP 4.33 (kod vanjske temperature od 7 °C i temperature grijanja od 35 °C) i kontrolu dvije individualne zone (dvije pod zonama podnog grijanja ili podno grijanje + zona radijatora itd.). Automatska regulacija temperature u skladu s krivuljom grijanja (Ovisi o terminalu grijanja i vanjskoj temperaturi).

  • Monobloc izvedba označava da su "sve" komponente dizalice topline smještene u vanjskoj jedinici.
  • Split oznaka označava da su unutarnja (hydrobox) jedinica i vanjska jedinica odvojene za razliku od monobloc sustava gdje se sve nalazi u vanjskoj jedinici.
  • Niskotemperaturne dizalice topline koristimo kod sustava grijanja u kojem nam nije potrebna visoka polazna temperatura vode kao što su sustavi podnog grijanja i ventilokonvektori.
  • Visokotemperaturne dizalice topline koristimo kod sustava grijanja u kojem nam je potrebna visoka polazna temperatura vode kao što su sustavi radijatorskog grijanja.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.