Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 €
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
Kupon
dodaj
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
naplata
Gree Versati 3 GRS-CQ6.0Pd/NhG-K monobloc dizalica topline 6kwGree Versati 3 GRS-CQ6.0Pd/NhG-K monobloc dizalica topline 6kw
Gree Versati 3 GRS-CQ6.0Pd/NhG-K monobloc dizalica topline 6kw
Gree Versati 3 žičani upravljač
Gree Plus Wi-Fi sučelje

Gree Versati 3 monobloc dizalica topline GRS-CQ6.0Pd/NhG-K / 6,0 kW

Šifra proizvoda: 1084
Sa dostavom putem Kurirska služba. kurirske službe za 0,00 €
Sa dostavom putem Uz montažu. kurirske službe za 0,00 €
Gree Versati 3 dizalica topline od 6,0 kW u monoblok izvedbi omogućuje efikasno grijanje na zrak vodu putem obnovljivih izvora energije.
Izvadak iz kataloga:
Plaćajte brzo i sigurno online uz mogućnost plaćanja do 24 rate! Dostava besplatna!

VisaMastercard®Maestro®DiscoverDiners Club International

Cijena: 3488,75 €
Cijena bez PDV-a: 2791,00 €
Popust:
Cijena: 26,285.99 kn
Način plaćanja
Cijena:
Jednokratno
3,488.75 € ≈26,285.99 kn
Obročno - 6 rata
3,663.19 € | 6 x 610.53 € ≈ 4,381.00 kn
Obročno - 12 rata
3,837.63 € | 12 x 319.80 € ≈ 2,190.50 kn
Obročno - 24 rate
4,012.06 € | 24 x 167.17 € ≈ 1,095.25 kn
Spremnik PTV-a (l):
Upravljanje:
Wi-Fi upravljanje:
Napajanje
Montaža:
  Izvedba dizalice topline:
  Monoblok
  Vrsta dizalice topline:
  Niskotemperaturna
  Proizvođač:
  Gree
  Model:
  Versati 3
  Vanjska jedinica:
  GRS-CQ6.0Pd/NhG-K
  Nominalni kapacitet (kW):
  6.0
  Mogućnost grijanja prostora:
  Da
  Mogućnost grijanja potrošne tople vode:
  Da
  Mogućnost hlađenja prostora:
  Da
  Max. temperatura polaza tople vode (°C):
  60
  Min. temperatura polaza hladne vode (°C):
  5
  Dimenzije vanjske jedinice (V׊×D) (mm):
  756 x 1150 x 390
  Težina vanjske jedinice (kg):
  92,0
  Područje rada - grijanje (°C):
  -25 / +35
  Područje rada - hlađenje (°C):
  +10 / +48
  Radna tvar:
  R32
  Jamstvo (mjeseci):
  36
  Puštanje u pogon:
  Nije uključeno u cijenu

  Predstavljamo vrhunske dizalice topline Gree Versati treće generacije

  Tekuća promjena u klimatskim obrascima, porast cijena fosilnih goriva i sve veća ekološka svijest među hrvatskom populacijom doveli su dizalice topline u prvi plan naglo rastuće prodaje u našoj zemlji i diljem Europe.

  Među njima, dizalice topline zrak-voda postale su favoriti, bilježeći impresivan rast prodaje od 200% prošle godine. Ovaj porast je preko deset puta veći od brojki zabilježenih 2017. i nevjerojatnih 50 puta veći u usporedbi s prije deset godina.

  Odgovarajući na specifične potrebe hrvatskog tržišta, dizalice topline Gree Versati, koje ekskluzivno predstavlja Ri Klima Opatija kao jedan od vodećih zastupnik marke Gree u Hrvatskoj, sada otkrivaju svoje modele treće generacije.

  Ovi uređaji uključuju vrhunsku tehnologiju, sa inovativnim dvostupanjskim rotacijskim kompresorom u svojoj srži. Ovaj kompresor osigurava optimalne i pouzdane performanse, čak i u ekstremnim uvjetima.

  S širokim rasponom radnih temperatura od -25°C do +35°C za grijanje i +10°C do +48°C za hlađenje, toplinske pumpe Gree pokazale su se prilagodljivima različitim klimatskim uvjetima u Hrvatskoj.

  Kupci mogu birati između Split i Monoblok jedinica na temelju svojih zahtjeva i raspoloživog prostora za ugradnju. Jedinica Monoblok ističe se svojim kompaktnim dizajnom, jednostavnom ugradnjom i zahtjevom za vanjsku ugradnju.

  S druge strane, jedinica Split pruža fleksibilnost u mogućnostima ugradnje i postavljanja bez potrebe za proširenjem vodovodnog sustava izvan zgrade.

  Čista energija i efikasnost pri potrošnji uz Gree Versati

  Green Versati dizalice topline predstavljaju vrhunsko i energetski učinkovito rješenje za grijanje, neprimjetno se integrirajući u novoizgrađene i naknadno renovirane objekte.

  Ovaj napredni sustav ističe se kao isplativa i ekološki prihvatljiva metoda za zagrijavanje zgrada i opskrbu potrošnom toplom vodom. Jedinice zrak-voda poput Gree Versati, koriste toplinu iz okoline i olakšavaju prijenos topline suprotan prirodnom protoku.

  Jednostavno rečeno, uređaj učinkovito "pumpa" toplinu iz vanjskog okruženja u unutrašnjost zgrade.

  Tijekom procesa grijanja, crpka izvlači toplinu iz okolnog zraka, koristeći prirodnu energiju okoliša. Kroz kombinaciju rashladnog sredstva i pažljivog kompresije, ova dobivena toplina se zatim prenosi na vodu, koja služi kao medij za grijanje zgrade.

  Ta se toplinska energija može učinkovito iskoristiti i za grijanje prostora i za grijanje vode za kućanstvo. Značajna prednost leži u činjenici da toplina dobivena iz vanjskog zraka dolazi u biti "besplatno".

  Iako dizalica topline zahtijeva električnu energiju za rad, njena potrošnja je minimalna. Električna energija prvenstveno se koristi za rad komponenti kao što su kompresor rashladnog sredstva, ventilator i elektronički elementi.

  Sveobuhvatne značajke upravljanja Gree Versati toplinskih pumpi

  Korisnici dizalica topline Gree Versati uživaju u opsežnim mogućnostima upravljanja, što im omogućuje prilagodbu temperature cirkulirajuće vode, zadane vrijednosti sobne temperature ili korištenje sobnog termostata za praktično upravljanje.

  Inteligentni regulator, opremljen standardnim Wi-Fi modulom, olakšava daljinsko upravljanje dizalicom topline putem namjenske aplikacije. Štoviše, moguća je besprijekorna integracija s BMS sustavom inteligentnog upravljanja zgradom.

  Izuzetna značajka regulatora je njegova funkcija kontrole vremena, koja pruža preciznu, energetski učinkovitu regulaciju.

  Prilagodbom temperature vode na temelju atmosferskih uvjeta, Versati osigurava optimalnu udobnost i stabilnost sustava te pritom radi gotovo bez održavanja.

  Kada je nadodana extra oprema poput tjednog rasporeda rada, omogućuje automatsko programiranje za različito vrijeme i dane, usklađivanje s povoljnim cijenama električne energije i značajno smanjenje operativnih troškova.

  Fleksibilnost integracije s alternativnim izvorima topline

  Dizalice topline Gree Versati III nude fleksibilnost integracije s alternativnim izvorima topline, uključujući električni grijač (standard za sve modele Split), plinski bojler ili solarni sustav.

  Moderan dizajn pojednostavljuje ovaj proces integracije bez potrebe za skupim i složenim modulima, a ugrađeni kontakti kontroliraju alternativni izvor topline.

  Financijska podrška za vaše ulaganje

  S obzirom na promicanje čistih izvora energije poput dizalica topline Gree Versati, financijska potpora dostupna je kroz programe kao što su EU fondovi. Korisnici se mogu kvalificirati za subvencije ili odbiti troškove kupnje i instalacije pod poreznim kreditom za termomodernizaciju.

  Naime, programi pogoduju vlasnicima moderniziranih zgrada I novoizgrađenim obiteljskim kućama.

  Sigurna budućnost

  Jedinice Versati III posjeduju EU certifikat, dokaz njihove visoke kvalitete i performansi. S izvanrednim 5-godišnjim jamstvom, toplinske pumpe vodeće su na hrvatskom tržištu u duljini jamstva, osiguravajući bezbrižnost korisnika i potvrđujući Gree-ovu predanost kvaliteti.

  Kako bi sigurnost korisnika bila prioritet, provodi se redovnu autorizacijsku obuku za instalatere. Kupnja i ugradnja dizalica topline isključivo preko ovlaštenih instalatera Gree jamči 100% podršku proizvođača i pouzdanost za cijeli sustav.

  Toplinske pumpe predstavljaju ulaganje u bolju budućnost, kako ekonomski tako i u smislu ekološke odgovornosti.

  Učinkovitost dizalice topline kvantificira se koeficijentom učinka, pri čemu viša vrijednost ukazuje na ekonomičniji rad.

  Na primjer, toplinska pumpa Gree Versati III Split od 6 kW (GRS-CQ6.0Pd/NhH-E) može se pohvaliti vrijednosti 5 pod uvjetima A7W35 (7°C vanjska temperatura i 35°C temperatura cirkulacijske vode).

  To implicira da opskrba 1,2 kW električne energije daje impresivan učinak grijanja od 5 kW. To naglašava činjenicu da se toplinske crpke Gree ističu kao jedno od energetski najučinkovitijih rješenja za grijanje zgrada, što potvrđuje njihov najviši energetski razred A+++.

  Ono što je ključno je da izvlačenjem prirodne topline iz okoliša, pridonose poboljšanju kvalitete zraka oko zgrade, jer ne proizvode zagađenje niti ispušne plinove. Nadalje, sve toplinske crpke Gree rade s R32,

  ekološki prihvatljivijim rashladnim sredstvom u usporedbi s još uvijek naširoko korištenim R410A. Značajno je da R32 ima manji utjecaj na učinak staklenika.

  Dodatna prednost dizalica topline leži u njihovoj kompatibilnosti s fotonaponskim sustavima. Kombinacijom ovih sustava, dizalice topline mogu iskoristiti čistu i prirodnu solarnu energiju na iznimno ekonomičan način, podižući svoju ekološku prihvatljivost na još veće visine.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.