Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 €
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
Kupon
dodaj
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
naplata
GREE Versati 3 GRS-CQ10Pd/NhH-E dizalica topline 10kwGREE Versati 3 GRS-CQ10Pd/NhH-E dizalica topline 10kw
Gree Versati 3 žičani upravljač
Gree Plus Wi-Fi sučelje

GREE Versati 3 niskotemperaturna dizalica topline GRS-CQ10Pd/NhH-E / 9,5 kW

Šifra proizvoda: 1330
Sa dostavom putem Kurirska služba. kurirske službe za 0,00 €
Sa dostavom putem Uz montažu. kurirske službe za 0,00 €
Gree Versati 3 dizalica topline od 9,5 kW u split izvedbi omogućuje efikasno grijanje na zrak vodu putem obnovljivih izvora energije. R32
Izvadak iz kataloga:
Plaćajte brzo i sigurno online uz mogućnost plaćanja do 24 rate! Dostava besplatna!

VisaMastercard®Maestro®DiscoverDiners Club International

Cijena: 5860,00 €
Cijena bez PDV-a: 4688,00 €
Popust:
Cijena: 44,152.17 kn
Način plaćanja
Cijena:
Jednokratno
5,860.00 € ≈44,152.17 kn
Obročno - 6 rata
6,153.00 € | 6 x 1,025.50 € ≈ 7,358.70 kn
Obročno - 12 rata
6,446.00 € | 12 x 537.17 € ≈ 3,679.35 kn
Obročno - 24 rate
6,739.00 € | 24 x 280.79 € ≈ 1,839.67 kn
Spremnik PTV-a (l):
Upravljanje:
Wi-Fi upravljanje:
Napajanje
Montaža:
  Izvedba dizalice topline:
  Split
  Vrsta dizalice topline:
  Niskotemperaturna
  Proizvođač:
  Gree
  Model:
  Versati 3
  Unutarnja jedinica:
  GRS-CQ10PdNhH-E / I
  Vanjska jedinica:
  GRS-CQ10PdNhH-E / O
  Nominalni kapacitet (kW):
  9,5
  Mogućnost grijanja prostora:
  Da
  Mogućnost grijanja potrošne tople vode:
  Da
  Mogućnost hlađenja prostora:
  Da
  Max. temperatura polaza tople vode (°C):
  60
  Min. temperatura polaza hladne vode (°C):
  5
  Dimenzije unutarnje jedinice (V׊×D) (mm):
  981 x 500 x 324
  Dimenzije vanjske jedinice (V׊×D) (mm):
  1097 x 967 x 478
  Težina unutarnje jedinice (kg):
  56
  Težina vanjske jedinice (kg):
  80
  Kapacitet električnog grijača (kW):
  3 + 3
  Područje rada - grijanje (°C):
  -25 / +35
  Područje rada - hlađenje (°C):
  +10 / +48
  Radna tvar:
  R32
  Jamstvo (mjeseci):
  36
  Puštanje u pogon:
  Nije uključeno u cijenu

  Gree Versati dizalice topline – za bolje sutra

  Treća generacija serije Versati poznatog priozvođača Gree za grijanje i hlađenje.

  Ubrzane klimatske promjene popračene s rastom cijena fosilnih goriva su dovele do sve veće svijesti Europljana su rezultirale iznenadnim rastom dizalica topline odnosno toplinskih pumpi ne samo u Hrvatskoj nego čitavoj Europi.

  Reklo bi se da su dizalice topline na zrak-vodu daleko najkorišteniji oblici uređaja. Bilježi se značajan porast u prodaji i montaži ne samo Gree modela nego i drugih proizvođača.

  U usporedbi s prethodnim godinama, novodobivena brojka je znatno uvećana sad i unazad par godina, dok unazad 10 godina je povećanje zadivljujuće. Neke države bilježe rast od 50 puta što su apsurdno velike brojke.

  Na svu sreću u pozitivnom smislu, jer je svima nama u interesu očuvati planet na kojem živimo, a niske račune stroje će svi dočekati raširenih ruku.

  Kao odgovor na sve potrebe Hrvata, toplinske pumpe Gree Versati su se počele koristiti. Ri Klima Opatija naš brand koji je jedan od glavnih zastupnika marke Gree na području Hrvatske.

  Što se tiče montaže više smo fokusirani na Kvarner i Istru dok prodaju vršimo po čitavoj Hrvatskoj. Od 2023 nudimo najnoviju tehnologiju koja je korištena prilikom dizajniranja ovih modela treće generacije.

  Sama srž je napredni dvostupanjski rotacijski kompesor koji vam omogućuje siguran i učinkovit rad prilikom temperatura ispod nule.  Domet radnih temperatura uređaja za grijanje se kreće -25°C do +35°C dok za hlađenje od +10°C do +48°C.

  Ovo je sami dokaz da bez ikakvih poteškoća može funkcionirati u svim dijelovima Hrvatske. Kako bi se uređaj uspio prilagoditi različitim potrebama i dimenzija prostora, može se birati izmedu split ili monoblok modela.

  Monoblok bi bila više kao jednostavnija opcija koja ne zahtjeva nikakav unutrašnji prostor jer je samo vanjska jedinica koja se nalazi u dvorištu, balkonu ili krovu. Ako tražite nešto kompaktno onda je ovo idealna opcija.

  Nasuprtot tome imamo SPLIT što sama riječ govori, odvojene dvije jedinice. Prednosti su te što su rasponi montaže i postavljanja raznoliki te nije potrebno cijevi vode izvoditi izvan nekretnine.

  Gree Versati je dio novog zelenog pokreta

  Toplinske pumpe Gree serije Versati su suvremen i energetski efikasan izbor prvenstveno grijanja pa onda i hlađenja čija je primjena u novo izgrađenim nekretninama pa sve do renovacije starih objekata s tradicionalnim sustavima grijanja.

  Najpovoljniji i ekološki najisplativo rješenje za grijanje prostora te grijanje potrošne tople vode.

  Gree Versati funkcionira na način da izvlači toplinu iz zraka, tla ili podzemnih voda te te vrše proces u kojem se dešava suprotan protok topline od onog prirodnog.

  Toplina izvan zgrade se izvlači te šalje u unutrašnji prostor. Tijekom procesa grijanja, crpka izvlači toplinu iz prirodne energije okoline poput vanjskog zraka.

  Korištenjem rashladnog sredstva i odgovarajuće kompresije ta toplina se prenosi na vodu (medij za grijanje zgrade).

  Ova zagrijana voda se zatim može koristiti i za grijanje kuće i za pripremu tople vode.

  Reklo bi se da je ta toplina što je izvučena iz vanjskog zraka besplatna i to je velika prednost naspram tradicionalnih uređaja. Toplinska pumpa naravno radi na električnu energiju, ali potrošena električna energija je neusporedivo mala.

  Zašto je potrebna el. energija? Prvenstveno rad kompresora rashladnog sredstva, ventilatora i druge sporedne komponente ne mogu funkcionirati bez struje. Taj neki omjer između potrošene el. energije i dobivenog grijanja se označava COP-om.

  U cilju je da bude što veći jer to označava da je uređaj ekonomičan. Dizalica topline GREE serije Versati 3 u split izvedbi od 8 kW (GRS-CQ8.0Pd/NhH-E) daje COP od 5 gdje su vanjski uvjeti takvi da je temperatura zraka 7°C a temp. Cirkulacije vode od 35°C.

  U prijevodi to znači da za 1,2kW el. energije što se dovede u sistem, dobiva se 5kW toplinske energije. Takav ishod potvrđuje da su dizalice topline Gree među najefikasnijim energetskim rješenjima za zagrijavanje stambenih objekta.

  Bitno je naglasiti da su proizvodi označeni najvišim energetskim razredom A+++. Drugi ključni čimbenik leži u tome da iskorištavaju prirodnu toplinu iz okoline bez stvaranja zagađenja odnosno ispušnih plinova.

  Njihovo korištenje kao izvor grijanja bi se reklo da poboljšava kvalitetu zraka u neposrednoj blizini objekta, a ne zagađuje.

  Prednost je sto ova treća generacija radi na bazi R32 rashladnog sredstva koje je ekološki osviještenije od još uvijek R410A koga daleko više ima na tržištu.

  Za sve današnje uređaje gledate kako biste spojili s fotonaponskim sustavima.

  To je i kod dizalica dodatna prednost, odnosno njihova kompatibilnost s navedenih sustavima. Kada su konfigurirane u tandemu, one učinkovito koriste potpuno čistu i prirodnu energiju sunca.

  To čini rad dizalica topline još više ekološki prihvatljivom opcijom grijanja.

  Opsežne mogućnosti upravljanja Gree Versati toplinskih pumpi

  Naši korisnici uživaju u nizu mogućnosti upravljanja što uključuje moguće podešavanja temperature cirkulirajuće vode, postavljanja sobne temperature ili upotrebe sobnog termostata za preciznu kontrolu.

  Integrirani pametni regulator dolazi opremljen standardnim Wi-Fi modulom koji omogućuje daljinsko upravljanje sustavom putem namjenske aplikacije.

  Korisnici isto tako mogu neprimjetno integrirati dizalicu topline u BMS (Building Management System) za centralizirano upravljanje.

  Izuzetan plus kontrolera je njegova funkcija kontrole vremenskih prilika, poznata po svojoj preciznosti, energetskoj učinkovitosti i djelotvornosti.

  Ova opcija vremenske kontrole često surađuje s kontrolom temperature napojne vode kako bi omogućilo Versatiju da automatski modulira temperaturu zagrijane vode na temelju uvjeta koji se nalaze izvan objekta.

  Za vrijeme perioda gdje su niže temperature dizalica topline isporučuje vodu više temperature u sustav grijanja.

  Precizna prilagodba dobivene krivulje grijanja osigurava i optimalnu udobnost za stanare i stabilan rad sustava uz dodatnu prednost rada gotovo bez održavanja.

  Ovi sustavi su još opremljeni dodatnom opcijom tjednog rasporeda rada kako bi korisnicima omogućilo programiranje automatskog rada u različitom periodu dana, tjedna.

  To omogućuje prilagodbu rada uređaja radi usklađivanja s povoljnim cijenama električne energije, što dovodi do velikog smanjenja potrošnje.

  Financijska podrška za vaša ulaganja

  U području promicanja čistih izvora energije kao što su toplinske pumpe marke Gree serije Versati, financijska pomoć dostupna je kroz programe poput EU ili hrvatskih fondova.

  Korisnici se mogu kvalificirati za subvencije ili im se troškovi kupnje i ugradnje mogu odbiti od porezne olakšice za termomodernizaciju.

  Dobivano jako mnogo upita na ovu temu, te su već mnogi naši klijenti dobiti spomenute poticaje.

  Pritom treba paziti da dizalica zadovoljava sve kriterije, jer svaki program potražuje drukčije performanse.

  Ovi programi pogoduju vlasnicima novogradnji koje su izgrađene u svrhu prodaje te ljudima koji si trenutačno ne mogu priuštiti investirati u novi sustav grijanja a krajnje im je potreban.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.