Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 €
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
Kupon
dodaj
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
naplata

LG dizalice topline ili toplinske pumpe zrak-voda su sustavi za grijanje i hlađenje opremljeni najnovijom tehnologijom i industrijski najnaprednijim rješenjima. Energetski učinkovito i ekološki prihvatljivo rješenje za vaš prostor. LG kao jedan od vodećih proizvođača rješenja za grijanje nudi širok raspon visoko energetski učinkovitih sustava temeljenih na obnovljivim izvorima energije, a koji rješavaju zahtjeve za grijanjem u svim vremenskim uvjetima i primjenama.

THERMA V je LG-ev sustav dizalice topline zrak-voda, posebno namijenjen za moderne kuće (nove i renovirane). Sustav THERMA V može se koristiti kao višenamjensko rješenje za grijanje prostora, hlađenje i toplu vodu. Još je značajnija LG-eva napredna tehnologija grijanja, vodeća tehnologija na tržištu koja može maksimalno smanjiti potrošnju energije u odnosu na bilo koje rješenje na tržištu.

  • Monobloc izvedba označava da su "sve" komponente dizalice topline smještene u vanjskoj jedinici.
  • Split oznaka označava da su unutarnja (hydrobox) jedinica i vanjska jedinica odvojene za razliku od monobloc sustava gdje se sve nalazi u vanjskoj jedinici.
  • Niskotemperaturne dizalice topline koristimo kod sustava grijanja u kojem nam nije potrebna visoka polazna temperatura vode kao što su sustavi podnog grijanja i ventilokonvektori.
  • Visokotemperaturne dizalice topline koristimo kod sustava grijanja u kojem nam je potrebna visoka polazna temperatura vode kao što su sustavi radijatorskog grijanja.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.