Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 €
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
Kupon
dodaj
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
naplata

Toshiba ESTIA dizalice topline zrak-voda idealano su rješenje za postizanje odgovarajuće temperature. Napredni sustav grijanja i hlađenja, poštujući okoliš i osiguravajući značajne uštede energije. Dostupne u split izvedbi od 4 do 16 kW i monoblok od 16 do 21 kW, obje izvedbe nude najbolje performanse u klasi, ESTIA uvijek zadovoljava sve vaše potrebe. Toshiba Inverter tehnologija održava željenu temperaturu stalno regulirajući kapacitet grijanja i hlađenja prilagođavajući brzinu kompresora prema potrebi.

  • Monobloc izvedba označava da su "sve" komponente dizalice topline smještene u vanjskoj jedinici.
  • Split oznaka označava da su unutarnja (hydrobox) jedinica i vanjska jedinica odvojene za razliku od monobloc sustava gdje se sve nalazi u vanjskoj jedinici.
  • Niskotemperaturne dizalice topline koristimo kod sustava grijanja u kojem nam nije potrebna visoka polazna temperatura vode kao što su sustavi podnog grijanja i ventilokonvektori.
  • Visokotemperaturne dizalice topline koristimo kod sustava grijanja u kojem nam je potrebna visoka polazna temperatura vode kao što su sustavi radijatorskog grijanja.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.