Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 €
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
Kupon
dodaj
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
naplata
Samsung WindFree Pure 1.0 AR12AXKAAWKNEU unutarnja jedinicaSamsung WindFree Pure 1.0 AR12AXKAAWKNEU unutarnja jedinica
Samsung WindFree Pure 1.0 bežični daljinski upravljač
Samsung Smart Things Wi-Fi upravljanje klima uređajem
Samsung AR12AXKAAWKXEU vanjska jedinica klima uređaja

Samsung WindFree Pure 1.0 AR12AXKAAWKNEU + AR12AXKAAWKXEU / 3,5 kW

Šifra proizvoda: 924
Sa dostavom putem Kurirska služba. kurirske službe za 0,00 €
Sa dostavom putem Uz montažu. kurirske službe za 0,00 €
Samsung proširuje WindFree™ zidni asortiman klima uređaja sa novim modelom WindFree™ Pure 1.0 koji od sada uključuje filter za pročišćavanje zraka PM1.0 čestica te funkcijom čišćenja Freeze Wash. Samsung WindFree™ Pure 1.0, zidni klima uređaj sadrži elektrostatički filtar PM1.0, koji djeluje kao pročistač zraka, nadopunjen jedinstvenom Samsungovom tehnologijom hlađenja WindFree™, funkcijom Freeze Wash i inteligentnim opcijama upravljanja.
Izvadak iz kataloga:
Plaćajte brzo i sigurno online uz mogućnost plaćanja do 24 rate! Dostava besplatna!

VisaMastercard®Maestro®DiscoverDiners Club International

Cijena: 1146,25 €
Cijena bez PDV-a: 917,00 €
Popust:
Cijena: 8,636.42 kn
Način plaćanja
Cijena:
Jednokratno
1,146.25 € ≈8,636.42 kn
Obročno - 6 rata
1,203.56 € | 6 x 200.59 € ≈ 1,439.40 kn
Obročno - 12 rata
1,260.88 € | 12 x 105.07 € ≈ 719.70 kn
Obročno - 24 rate
1,318.19 € | 24 x 54.92 € ≈ 359.85 kn
Wi-Fi upravljanje:
Boja:
Montaža:
  Izvedba:
  Zidna
  Vrsta uređaja:
  Split sustav
  Proizvođač:
  Samsung
  Model:
  WindFree Pure 1.0
  Unutarnja jedinica:
  AR12AXKAAWKNEU
  Vanjska jedinica:
  AR12AXKAAWKXEU
  Učinak hlađenja (kW):
  3,5
  Raspon rashladnog učinka (min.-max.) (kW):
  0,9 - 4,4
  SEER / Energetska klasa:
  7,20 / A++
  Učinak grijanja (kW):
  4,0
  Raspon toplinskog učinka (min.-max.) (kW):
  0,7 - 6,8
  SCOP / Energetska klasa:
  4,60 / A+++
  Dimenzije unutarnje jedinice (V׊×D) (mm):
  345 x 820 x 215
  Dimenzije vanjske jedinice (V׊×D) (mm):
  548 x 790 x 285
  Težina unutarnje jedinice (kg):
  10,3
  Težina vanjske jedinice (kg):
  32,5
  Područje rada - hlađenje (°C):
  -10 / +46
  Područje rada - grijanje (°C):
  -15 / +24
  Radna tvar:
  R32
  Jamstvo (mjeseci):
  36
  • Način rada WindFree™ sprječava izravan dotok zraka s pomoću 23.000 mikrorupica. Slično kao kod postojećih WindFree zidnih modela klimatizacijskih uređaja za upotrebu u kućanstvima, uređaj WindFree Pure 1.0 odlikuje se jedinstvenom Samsung tehnologijom WindFree™. Tehnologija WindFree™ poboljšava doživljaj udobnosti u zatvorenom prostoru upotrebom tisuća mikro rupica za ravnomjeran protok svježeg zraka bez neugodnih naleta hladnog zraka. U načinu rada WindFree™ zrak se širi lagano i tiho stvarajući tako okružje „mirujućeg zraka”, što vam omogućava ugodan život, rad ili odmor bez neugodnog hladnog propuha.
  • Sadrži filter PM1.0 koji djeluje kao pročišćivač zraka, a može filtrirati čestice prašine do 0,3 μm/mikrona i sterilizirati mikroorganizme s pomoću elektrostatičkog punjača, omogućavajući čist i filtriran zrak. WindFree™ Pure 1.0 opremljen je elektrostatskim filtrom PM1.0 koji djeluje kao pročišćivač zraka. Filtar PM1.0 ne samo da zahvaća vrlo sitnu prašinu do 0,3 μm nego i inaktivira određene vrste zahvaćenih bakterija s pomoću elektrostatskoga taložnika. Ima dva glavna dijela koja električki nabijaju i prikupljaju prašinu te određene vrste bakterija. Pražnjenje bez iskrenja stvara negativne ione, a oni daju česticama prašine i određenim vrstama bakterija negativan naboj, pa snažno prianjaju na uzemljivačku elektrodu zbog elektrostatičke snage kolektora. Učinak sterilizacije potvrdilo je britansko certifikacijsko specijalizirano društvo Intertek. Izvješće o istraživanju društva Intertek potvrdilo je da filtar sterilizira više od 99 % testiranih zahvaćenih mikroorganizama. Filtar PM1.0 je poluperiv i pruža korisnicima dobrobit uživanje u svježem i čistom zraku dok istovremeno štedi na dodatnim troškovima održavanja zamjene filtra.
  • Funkcija umjetne inteligencije analizira korisničke postavke i automatski prelazi na odgovarajući način rada s obzirom na uvjete.
  • Integrirani Wi-Fi omogućava daljinsko upravljanje zahvaljujući aplikaciji SmartThings kojom je moguće upravljati Samsungovim i ostalim kompatibilnim uređajima. Kvaliteta zraka u zatvorenim prostorima može se kontinuirano pratiti putem aplikacije SmartThings. Čak i kad je jedinica isključena, senzor za prašinu može registrirati trenutačnu kvalitetu zraka u prostoriji. Kada onečišćenje zraka dosegne razinu „jako” ili „vrlo jako”, poslat će obavijest. Putem aplikacije SmartThings korisnik može reagirati na informacije daljinskim uključivanjem načina rada za pročišćavanje. Osim praćenja kvalitete zraka te uključivanja i isključivanja načina pročišćavanja, aplikacija Samsung SmartThings i opcija za glasovno upravljanje Bixby omogućuju korisnicima da uključuju i isključuju svoj klima uređaj, biraju željene načine hlađenja, postavljaju raspored rada jedinice i prate potrošnju energije.
  • Funkcija Auto Clean sprječava stvaranje neugodnih mirisa i bakterija u izmjenjivaču.
  • Funkcija Freeze Wash za dubinsko čišćenje isparivača. Jedinstvena funkcija uređaja WindFree™ Pure 1.0 je Freeze Wash. Ova funkcija pomaže u čišćenju jedinice i uklanja do 90 % određenih vrsta bakterija. Njome se izmjenjivač topline unutarnje jedinice hladi na -15 °C dok se ne prekrije injem. Kad se stavi u način odmrzavanja, led koji se topi uklanja određene vrste bakterija unutar izmjenjivača topline. Putem aplikacije SmartThings može se poslati poruka da se izmjenjivač topline treba očistiti putem funkcije Freeze Wash.
  • Pokazatelj razine čistoće zraka. WindFree™ Pure 1.0 sadržava novi napredni zaslon na kojem se može jednostavno pratiti kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru. Laserski senzor, koji se nalazi na zaslonu, mjeri koncentracije PM10, PM2.5 i PM1.0 u zraku u zatvorenom prostoru i može se samostalno čistiti s pomoću funkcije koju omogućuje AI (umjetna inteligencija). Kvaliteta zraka automatski je indicirana na zaslonu na temelju najveće izmjerene koncentracije i izražava se s pomoću četiri različite razine/boje, u rasponu od „vrlo dobra” (plava), „dobra” (zelena), „loša” (žuta) do „vrlo loša” (crvena).

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.