Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 €
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
Kupon
dodaj
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
naplata
Hyundai Elite Inverter unutarnja jedinica klima uređajaHyundai Elite Inverter unutarnja jedinica klima uređaja
Hyundai bežični daljinski upravljač klima uređaja

Hyundai multi unutarnja jedinica HRH M09SMVA / 2,5 kW

Šifra proizvoda: 892
Sa dostavom putem Kurirska služba. kurirske službe za 0,00 €
Sa dostavom putem Uz montažu. kurirske službe za 0,00 €
Uz svoj inovativni dizajn i moćne performanse Hyundai Elite nudi komfornu raznolikost funkcija i tehniku hlađenja najnovije generacije. Ova iznimna multi unutarnja jedinica pobrinut će se za sve, bilo to hlađenje, odvlaživanje ili grijanje.
Izvadak iz kataloga:
Plaćajte brzo i sigurno online uz mogućnost plaćanja do 24 rate! Dostava besplatna!

VisaMastercard®Maestro®DiscoverDiners Club International

Cijena: 255,00 €
Cijena bez PDV-a: 204,00 €
Popust:
Cijena: 1,921.30 kn
Način plaćanja
Cijena:
Jednokratno
255.00 € ≈1,921.30 kn
Obročno - 6 rata
267.75 € | 6 x 44.63 € ≈ 320.22 kn
Obročno - 12 rata
280.50 € | 12 x 23.38 € ≈ 160.11 kn
Obročno - 24 rate
293.25 € | 24 x 12.22 € ≈ 80.05 kn
Wi-Fi upravljanje:
Boja:
Montaža:
  Vrsta uređaja:
  Multi unutarnja jedinica
  Izvedba:
  Zidna
  Proizvođač:
  Hyundai
  Model:
  Elite
  Unutarnja jedinica:
  HRH M09SMVA
  Učinak hlađenja (kW):
  2,6
  Raspon rashladnog učinka (min.-max.) (kW):
  1,2 - 3,4
  Učinak grijanja (kW):
  2,9
  Raspon toplinskog učinka (min.-max.) (kW):
  0,8 - 3,9
  Dimenzije unutarnje jedinice (V׊×D) (mm):
  302 x 717 x 193
  Težina unutarnje jedinice (kg):
  7,5
  Radna tvar:
  R32
  Jamstvo (mjeseci):
  36
  • Tanak i moderan dizajn - Moderan i tanak dizajn sa nenametljivim prednjim panelom i LED display funkcijom oduševit će vas uklapanjem u svaki interijer.
  • Hyundai All Easy - Hyundai All Easy je jedinica koja je zamišljena i dizajnirana za jednostavniju instalaciju i održavanje klima uređaja. Jednostavnost sastavljanja, rastavljanja i brz pristup glavnim komponentama uređaja su specifikacije koje to omogućuju.
  • Jednostavna instalacija - Glavne prednosti jedinice s obzirom na razinu ugradnje su: ugradnja snažnog i jednostavnog nosača, 50 mm margine bočnog pomicanja jedinice koja je prethodno bila obješena na zid, te njegov sustav šarki u potpornju koje dopuštaju otvor od 168 mm kako biste lakše priključili cijevi za hlađenje i odvod na stražnjoj strani uređaja.
  • Jednostavno održavanje i čišćenje - Kada je u pitanju održavanje, Hyundai All Easy ima brz i praktičan pristup čišćenju filtera, bez potrebe za otvaranjem prednje maske. Osim toga, zahvaljujući rotirajućoj masci, pristup unutrašnjosti jedinice je puno lakši, s brzim pristupom svim elektroničkim komponentama, isparivaču i ventilatoru, bez potrebe da odvajate jedinicu od zida, što vam omogućava da brzo riješite bilo koje moguće čišćenje ili kvar.
  • WiFi upravljanje - Ovaj odlični dodatak omogućuje upravljanje i podešavanje funkcija klima uređaja putem posebne aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu. WiFi modul potrebno je instalirati u unutarnju jedinicu prije početka korištenja.
  • Slijedi me - U daljinskom upravljaču ugrađen je osjetnik temperature koji reagira na toplinska opterećenja u prostoriji. Uređaj sam regulira temperaturu u prostoriji kako bi korisniku bilo ugodnije.
  • Timer - Mogućnost podešavanja uključivanja i isključivanja uređaja unutar 24 sata putem timer funkcije može rezultirati velikom uštedom energije.
  • Samočišćenje - Funkcija samočišćenja automatski čisti izmjenjivač unutarnje jedinice nakon zaustavljanja klima uređaja i to tako da ventilator unutarnje jedinice ostaje u pogonu još nekoliko minuta, kako bi se se uklonila kondenzirana voda i bakterije iz uređaja.
  • Ionizator - Sustav predaje negativne ione koji u velikoj mjeri utječu na poboljšanje kvalitete zraka. Prednost ionizatora u klima uređajima je mogućnost stvaranja prirodnog i osvježavajućeg zraka u vašem domu. Negativni ioni u zraku smanjuju stres, pomažu metabolizmu, stimuliraju cirkulaciju, poboljšavaju funkciju pluća i sprečavaju bolesti pluća poput astme.
  • Pozlaćene lamele - Zaštitni premaz isparivača i kondenzatora učinkovito sprječava razvoj bakterija. Poboljšava učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te može izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente.
  • Višestruka filtracija - filter s aktivnim ugljenom i vitaminom C, cold catalyst filter, filter visoke gustoće.
  • Hitna funkcija - Dogodi li se greška ili problem na osjetniku temperature, standardni klima uređaj će prikazati kod greške i odmah se zaustaviti, dok će ovaj klima uređaj prikazati pogrešku i nastaviti rad, u slučaju da je hitno potreban. Na ovaj način osigurati će se pouzdani rad klima uređaja kad je baš najpotrebniji.
  • Automatski restart - Ako za vrijeme rada klima uređaja nestane struje, uređaj će se ugasiti. Nakon povratka struje automatski se vraćaju postavke spremljene u memoriji uređaja i on nastavlja sa radom. Ova funkcija je pogotovo bitna kada se radi o prostorima u kojima je poželjno održavanje specifične temperature.
  • "I" daljinski upravljač - Glavne funkcije klima uređaja mogu se mijenjati modificiranjem programa na daljinskom upravljaču. Također možete mijenjati postavke i izbrisati one koje vam nisu potrebne.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.