Košarica : 0 proizvod
Ukupni iznos sa PDV-om: : 0,00 €
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
Kupon
dodaj
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
naplata

Servis klima uređaja

Servis klima uređaja potrebno je raditi minimalno jednom godišnje ovisno o namjeni i uvjetima rada. U server, IT i sistemskim sobama potrebno je klima uređaj servisirati tri do šest puta godišnje, ovisno o uvjetima korištenja.

Servisiranjem klima uređaja dobivate:

  • produljenje vijeka trajanja klima uređaja
  • kvalitetniji rad klima uređaja (uvjet za garanciju pojedinh proizvođača klima uređaja je i godišnji servis)
  • dezinfekciju i uklanjanjanje nečistoća i uzročnika zaraznih bolesti (legionela)
  • znatnu uštedu elekrične energije

Najbolji termin za servis klima uređaja je proljeće ako se klima koristi za hlađenje ili jesen ako se klima koristi za grijanje. Iskustvo nam pokazuje da mnogi vlasnici klima uređaja zatraže servis tek kada primjete da sa uređajem nešto nije u redu ili više nije u funkciji. U većini slučajeva korisnici misle da su uštedili novac na servisu klima uređaja, a onda kada dobiju ponudu za popravak klima uređaja shvate ozbiljnost preventivnog održavanja.

Tako da, kada se sve ovo uzme u obzir, izdvajanje novca za redovan godišnji servis klima uređaja ne bi trebalo predstavljati veliki izdatak već na to treba gledati kao dugoročnu uštedu.

Klima uređaj koji se ne servisira redovno otežano radi, ima neugodne mirise, opterećuje kompresor što skraćuje vijek trajanja klima uređaja, troši više električne energije te postaje dom velikom broju štetnih bakterija tako da ugrožava zdravlje osobama koje borave u prostoriji.


Cijena "malog" redovitog servisa u kojem se pozornost posvećuje unutarnjoj jedinici iznosi 45,00 €301,38 kn (PDV uključen).

Cijena "velikog" redovitog servisa u kojem se pozornost posvećuje unutarnjoj i vanjskoj jedinici iznosi 100,00 € /753,45 kn (PDV uključen).

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.