Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 kn
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
naplata

Sinclair Keyon klima uređaji se odlikuju jednostavnim i čistim dizajnom. Pored toga imaju korisne funkcije poput tihog rada, funkcije "I FEEL" za ugodniju regulaciju temperature, funkcije temperiranja +8°C i mnoge druge funkcije. Uređaji naravno imaju i funkciju upravljanja putem Wi-Fi mreže te funkciju Cold Plasma generatora (ionizator) koji poboljšava kvalitetu i čistoću zraka u prostoriji.

Sa zidnim upravljačem SWC-02, jedinice Keyon se mogu uključiti u nadređene sustave koji koriste Modbus ili BACnet protokol. Ove jedinice koriste ekološko rashladno sredstvo R32 koje značajno smanjuje negativan utjecaj na okoliš. Jedinice Keyon predstavljaju idealno rješenje za sve koji traže kvalitetan uređaj s širokom paletom korisničkih funkcija, a ne traže varijante u raznim bojama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.