Košarica : 0 proizvod
Ukupno : 0,00 kn
Košarica prazna!
Proizvod osvježi
naplata
Daikin Comfora FTXP-M unutarnja jedinica klima uređajaDaikin Comfora FTXP-M unutarnja jedinica klima uređaja
Daikin ARC-480A11 bežični upravljač
Daikin Online Controller BRP069A81 Wi-Fi sučelje za klima uređaje

Daikin multi unutarnja jedinica Comfora FTXP60M / 6,0 kW

Šifra proizvoda: 608
Sa dostavom putem Kurirska služba. kurirske službe za 0,00 kn
Sa dostavom putem Uz montažu. kurirske službe za 0,00 kn
Moderan dizajn prednjeg panela Daikin Comfora klima uređaja lako se uklapa u svaki interijer, a jedinica uključuje i suhi program.
Izvadak iz kataloga:
Plaćajte brzo i sigurno online uz mogućnost plaćanja do 24 rate! Dostava besplatna!

VisaMastercard®Maestro®DiscoverDiners Club International

Cijena: 3.955,00 kn
Način plaćanja
Cijena
Jednokratno
3,955.00 kn
Obročno - 6 rata
4,152.75 kn | 6 x 692.13 kn
Obročno - 12 rata
4,350.50 kn | 12 x 362.54 kn
Obročno - 24 rata
4,548.25 kn | 24 x 189.51 kn
Wi-Fi upravljanje:
Boja:
Montaža:
  Unutarnja jedinica:
  FTXP60M
  Učinak hlađenja (kW):
  6,0
  Raspon rashladnog učinka (min.-max.) (kW):
  1,7 - 7,0
  Učinak grijanja (kW):
  7,0
  Raspon toplinskog učinka (min.-max.) (kW):
  1,7 - 8,0
  Dimenzije unutarnje jedinice (V׊×D) (mm):
  295 x 990 x 263
  Radna tvar:
  R32
  Jamstvo (mjeseci):
  36
  Izvedba:
  Zidna
  • UGODAN NAČIN RADA - Ugodan način rada automatski podešava smjer protoka zraka kako bi se postigla najugodnija raspodjela temperature zraka u prostoriji i istovremeno izbjeglo izravno istrujavanje u osobe.
   SNAŽAN NAČIN RADA - Snažan način rada omogućuje postizanje maksimalnog kapaciteta jedinice jednim pritiskom gumba i pritom se ne trebate brinuti o računu za električnu energiju u slučaju da ste zaboravili da je uključeno. Navedene funkcije omogućuju vam rashlađivanje ili zagrijavanje prostorije u najkraćem mogućem  vremenu, a nakon 20 minuta jedinica se automatski prebacuje u normalan rad, sprečavajući time rasipanje energije.
  • TIHI RAD (VANJSKA JEDINICA) -  Neke od naših unutarnjih jedinica mogu postići iznimno niske razine zvuka koje se spuštaju čak do 19 dBA, što je jedva čujna razina poput šuštanja  lišća na vjetru, a to omogućuje njihovo uključivanje i za vrijeme spavanja. Također su i neke vanjske jedinice sposobne za tih rad, što može biti vrlo  korisno u gusto naseljenim stambenim područjima ili u stambenim zgradama, gdje neće ometati susjedstvo čak ni noću.
  • 24-SATNI VREMENSKI PROGRAM - Jedinica ima 24 satni tajmer koji vam omogućuje programiranje uključivanja i isključivanja jedinice za svaki dan.
  • SOFTICIRANO UPRAVLJANJE - Jedinica ima opciju za povezivanje s sofisticiranim sustavima kućne automatizacije ili sustavom upravljanja zgradama koji koriste Modbus ili KNX komunikacijske protokole ili za povezivanje s Daikinovim središnjim upravljanjem. (Povezivanje preko BACnet-a ili LON-a moguće je i putem Daikin DIII-Net protokola)
  • KVALITETA UNUTARNJEG ZRAKA - Daikin visoko kvalitetna rješenja za pročišćavanje zraka također su sposobna apsorbirati i ukloniti bakterije, viruse, amonijak, dušikov oksid i druge štetne tvari poput mirisa duhana i kućnih ljubimaca, ostavljajući vam isključivo čist zrak bez alergena. A to sve rade na potpuno neprimjetan način.
  • MULTI SPLIT PRIMJENA - Ovaj uređaj možete spojiti u kombinaciji s multi split vanjskim jedinicama. Multi-split izvedbe omogućuju klimatizaciju nekoliko prostorija koristeći jednu vanjsku jedinicu, što rezultira jednostavnijom i elegantnijom instalacijom, s manje potrebnog prostora za ugradnju vanjske jedinice. Multi-split vanjske jedinice mogu se spojiti na 2-5 unutarnjih jedinica, a super-multi-plus sustavi i do 9 unutarnjih jedinica.
  • UPRAVLJANJE PUTEM INTERNETA (opcija) - Jedinicama s opcijom upravljanja putem interneta moguće je upravljati putem mobilnog telefona ili putem tableta u bilo kojem trenutku neovisno o tome gdje se nalazite. Ova funkcija predstavlja izborni dodatak i zahtjeva dostupnost lokalne područne mreže za povezivanje s jedinicom.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.